Eväitä paremman työelämän polulle


 
Kati Huoponen
 
 

Työelämään liittyvä inventaario tulee meille jokaiselle ajoittain ajankohtaiseksi, etenkin, kun kilometrejä on ehtinyt kertyä taakse jo kohtuullinen määrä. Välillä onkin hyvä pysähtyä ja miettiä, onko kaikki työssä ja työympäristössä kunnossa?

Minä pohdin, että mitkä asiat ovat mahdollistaneet ne positiiviset työelämään liittyvät kokemukset, joita koen saaneeni selkäreppuuni aimo annoksen? Entä olenko saanut tehdä merkityksellistä ja innostavaa työtä ja kokenut niitä onnistumisia, joita nuorena opintojen jälkeen lähdin tavoittelemaan? Mitä asioita haluaisin vielä kokea ja tavoitella? Mitä minä voisin tehdä tai muuttaa, jotta voisin saavuttaa työelämän haaveeni ja tavoitteeni?

Kati Huoponen työhyvinvointijohtaja

Kati Huoponen
työhyvinvointijohtaja

Huomaan tunnistavani selkärepustani kokemuksia hyvin johdetuista organisaatioista sekä kannustavasta, innostavasta ja oikeudenmukaisesta esimiestyöstä. Tunnistan myös saaneeni säännöllisesti uusia haasteita eteeni eri tehtävien ja muutosten kautta sekä mahdollisuuden kehittää itseäni.

Työkyvystäni on huolehdittu työnantajan taholta, mutta olen myös itse halunnut pitää huolta omasta hyvinvoinnistani. Joskus olen kaivannut pientä ryhtiliikettä tai suoranaista potkua takamukseen.

Erityisen etuoikeutetuksi koen itseni työskennellessäni Ilmarisessa hyvässä työyhteisössä, suoranaisessa Dream Teamissä, jossa yhdessä edistämme ja kehitämme parempaa työelämää.

Jos omassa yhteisössäsi on tarvetta työelämän remontille, meiltä Ilmarisesta löytyy siihen työkaluja. Rakensimme viime syksynä verkkopalveluumme uuden Parempaa työelämää -polun. Parempaa työelämää -polku tarjoaa asiakasyrityksillemme mahdollisuuden tuottavan työn tekemiseen sekä henkilöstön työkyvyn turvaamiseen. Asiakkaamme saavat polun kautta käytännön apua ja työkaluja työelämän keskeisiin kysymyksiin.

Tule tutustumaan polkuun, täytä reppusi hyvän työkyvyn eväillä ja anna työntekijöillesi mahdollisuus parempaan työelämään!

Kati Huoponen
työhyvinvointijohtaja
@KatiHuoponen