Pitkä, kuuma ja kiva kesä Ilmarisessa


 
Charlotta, Elisa, Vilma
 
 

Lähes kolme kuukautta sitten suunnistimme ensimmäistä kertaa kohti Porkkalankatua ja Ilmarista. Alun jännitys tuntuu jo kaukaiselta, mutta sama into tulevia työpäiviä kohtaa on yhä säilynyt. Jokainen päivä Ilmarisella on tarjonnut uusia haasteita ja lukuisia onnistumisen hetkiä. Kesän aikana olemme oppineet yhtä ja toista asiakkaiden kuuntelemisesta, tarpeiden tunnistamisesta sekä ongelmien ratkaisemisesta.

Vieraskielisten puheluiden myötä kukaan meistä ei voi myöskään kiistää oppineensa uusia vieraskielisiä termejä tai saaneensa lisää itsevarmuutta vieraalla kielellä työskentelyyn. Uusien oppien ja taitojen lisäksi tuloksia on syntynyt myös meidän keskinäisessä Booty-challengessa, jossa haastoimme toisemme valitsemaan portaat hissin sijaan.

On ollut ilo huomata kuinka hyvin työntekijät viihtyvät Ilmarisessa ja kuinka hyvin heistä pidetään huolta. Hyvä yhteishenki sekä uudet upeat tilat yhdessä monipuolisten tehtävien, kehittymismahdollisuuksien ja työn merkityksellisyyden kanssa motivoivat varmasti meistä jokaista.

Kolmella sanalla kuvattuna Ilmarinen on työnantajana vastuullinen, reilu ja innostava. Heti alusta alkaen saimme paljon ohjeistusta kollegoilta ja perehdytys työtehtäviin oli kattavaa. Lisäksi pääsimme nauttimaan myös henkilöstölle tarkoitetuista eduista kuten joustavista työajoista, maukkaasta ruuasta ja hienosta kuntosalista. Vaikka oma osaaminen ei aina riittänyt kaikkeen, sai kokeneemmilta kollegoilta aina tarvittaessa neuvoa.

Kesän aikana meistä on muodostunut erinomainen ja tiivis tiimi, vaikka jokainen meistä työskentelee oman työpöydän ääressä. Hyvä yhteishenki, toisten auttaminen ja pieni pilke silmäkulmassa vievät pitkälle. Haasteellisten tapausten sijaan kesästä jää varmasti päällimmäisenä mieleen ratkaistut ongelmat, onnistunut kesäkampanja, sekä iloinen ja energinen työilmapiiri.

Kesän kruunasi viime sunnuntaina Robinin keikka hernesaaren rannassa, johon kokoonnuimme yhdessä viettämään aikaa ja fiilistelemään kulunutta kesää. Hyvässä seurassa aika rientää ja pian meidän on aika kiittää teitä kaikkia arvokkaista opeista ja unohtumattomista hetkistä. Ja vielä lopuksi; muista heittäytyä täysii mitä ikinä teetkin ja elää nyt missä ikinä meetkin!

Charlotta Alen, Elisa Jokinen, Vilma Savolainen
Kirjoittajat ovat Ilmarisen asiakaspalvelun kesätyöntekijöitä

Ps. Meille esitettiin kysymys: ”Mikä eläin Ilmarinen olisi mielestänne”?. Vastauksemme: Jos Ilmarinen olisi eläin, olisi se ehdottomasti joko sulava ja nopea saimaannorppa, ystävällinen ja auttavainen delfiini tai rauhallinen ja leppoisa koala. 🙂