Pois laitosmainen jähmeys – hyppää mukaan Ilmarisen kiihtyvään ideointijunaan!


 
Katja Atsar
 
 

Koska viimeksi ajattelit työeläkevakuuttamista ilman, että tunsit ahdistusta?

Vaikka Ilmarisella työskentelee valtavan osaavaa ja innovatiivista porukkaa, emme mekään tiedä ihan kaikkea siitä, miten palveluillamme voisimme asiakkaidemme arkea helpottaa. Niinpä esteitä ja ennakkoluuloja halveksien kokeilemme avointa innovoimista, yhdessä tekemistä ja ketterää kehitystä innovointiprosessi Wauhdittamossa.

Perinteisesti työeläkealaa ei ole mielletty kovinkaan innovatiiviseksi, saati avoimeksi tai dynaamiseksi. Ennakkokäsityksiin ei kuitenkaan kannata uskoa. Ensimmäisen kerran kokeilimme Wauhdittamo-konseptia noin vuosi sitten. Silloin jähmeäksi koetun eläkeyhtiön henkilökunta lähti innosta hihkuen mukaan ideoimaan uudenlaisia palveluita ja tapoja toimia.

Koska Wauhdittamon ensimmäinen kierros oli menestys, halusimme laajentaa konseptin myös Ilmarisen ulkopuolelle. Ilmarisen Wauhdittamon toinen kierros lanseerattiin Slushissa 30.11. Wauhdittamo on nyt käynnissä ja avoin kaikille! Uskon, että organisaation kannattaa kurkistaa oman laatikon ulkopuolelle parhaiden ideoiden ja kehitysehdotusten löytämiseksi.

Wauhdittamon käynnissä oleva ensimmäinen vaihe keskittyy avoimeen ideoiden keräämiseen. Haluamme haastaa kaikki asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme mukaan innovoimaan. Mikä harmittaa Ilmarisen palveluissa ja työeläkemaailmassa yleensä? Mikä voisi olla toisin ja paremmin? Kuinka voisimme muuttua näkymättömiksi, silloin kun prosessin pitää vain pyöriä taustalla? Kuinka voisimme parhaiten olla asiakkaan tukena, kun kaivataan työkykyä ja tuottavuutta? Minkälainen olisi unelmien työeläkejärjestelmä?

Nyt kannattaa rohkeasti ehdottaa ideoita, sillä kaikille avoin ideointialustamme odottaa juuri sinun isoa tai pientä ideaasi! Ideoiden avulla pystymme luomaan parempia, helpompia sekä kustannustehokkaampia palveluja asiakkaillemme.

Tehdään yhdessä työelämästä energisoivempaa ja samalla kaikkien elämää helpommaksi. Uskon vahvasti, että Wauhdittamon kaltaiset prosessit tarjoavat mahdollisuuden kehittää myös koko työeläkejärjestelmää. Ideoita työelämän tulevaisuuden kehittämisestä voit jättää osoitteessa www.ilmarinen.fi/wauhdittamo

Katja Atsar, Ilmarinen
@kmatsar
Kirjoittaja vastaa Wauhdittamosta, innostuu helposti ja löytää keinot esteiden ylitykseen